TRANSPARENT STOF

Transparent gardinstof, lader solens skønne lys komme ind i dine rum. De findes i mange udgaver, med fine tråde med & uden struktur, både i natur materialer & i syntetiske fibre. Den lette sommerbrises i transparente lette gardiner, så har vi vist alle en fornemmelse af en fin stemning.
Men husk at indkik vil være muligt, når det er mørks ude & du tænder lyset inde.

Få besøg af gardinbussen
Besøg os i butikken

BOMULDSTOF MED PRINT

Hvis ønsket er bomuldsstof med print er P.T. en stærk leverandør, med fine print til store & små projekter.
Bomuld er fint til mange opgaver, hvis man selvfølgelig har det helt fint med at stryge, for det slipper man ikke for med en bomuldsvarer. Til gengæld kan stoffet klare lidt af hvert, vask ved op til 60gr. dog afhængig af hvilke efterbehandlinger stoffet har fået & hvor meget krymp, man har lyst til at acceptere.

Få besøg af gardinbussen
Besøg os i butikken

MØRKLÆGNINGSSTOF

Mørklæggende stof til soveværelser eller for at kunne se sports udsendelser en dejlig solrig eftermiddag.
“Sove-mørke” eller mørklægning, der er lidt forskeld også i kvaliteten af stoffet.
Mørklægning er svær at opnå med et blødt gardinstof, da belægningen for at kunne opnå rigtig mørklægning, gør stoffet lidt stift, Waves-båndet kan afhjælpe så resultatet bliver fint. Men nogle gange er “sove mørke” nok, kik ind & vi ser på kvaliteterne sammen, så finder vi graden af “mørklægning” som du forventer.

Få besøg af gardinbussen
Besøg os i butikken

VELOUR STOF

Velour er blevet meget populært i de seneste år. Især i den seneste tid med stigende energipriser, er velour blevet ekstra interessant, da det giver en god stopper for strålekulden fra de kolde ruder. Vi har flere eksempler på isolerende gardinstoffer, det behøver ikke at være velour for at have en god isolerende effekt.

Få besøg af gardinbussen
Besøg os i butikken

Vi forhandler disse brands